Μinimal Interior Design

  1. Αρχική
  2. Minimal

Η μίνιμαλ τάση ενός χώρου είναι μοναδική και το αξίωμα είναι ένα Less is more, λίγα και καλά. Κάντε το χώρο του σπιτιού σας να ξεχωρίζει χώρις απεγνωσμένες προσπάθειες και υπερβολές.Η μίνιμαλ διακόσμηση είναι ιδέα.Με μια μίνιμαλ διακόσμηση σπιτιού λίγα και ιδιαίτερα στοιχεία μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

 

# Χρωματική παλέτα

 

Ο κύριος χρωματισμός για την μίνιμαλ τάση είναι το άσπρο όχι όμως απαραίτητα, πίστος συμπαραστάτης είναι το μάυρο, επίσης μπόρειτε να δοκιμάσετε κάποιες παστέλ αποχρώσεις η φυσικά χρώματα αν θέλετε να ξεφύγετε από το κλασικό.Μπορείτε να βάλετε κάποιες χρωματικές πινελιές, μείνετε όμως το πολύ σε δύο διαφορετικ'α χρώματα.Προτιμίστε ένα μικρό αξεσουάρ στο χώρο, είτε ένα μεγάλο πίνακα στο χρώμα που θέλετε να ξεχωρίσει.

 

 

#  Ανοιχτός χώρος

 

Ενα δωμάτιο που βασίζεται στο μινιμαλισμό πρέπει πρώτα από όλα να φαίνεται μεγάλο.Δεν χρειάζεται να είναι μεγάλο απλά να δείχνει έτσι.Για να το καταφέρεται μη γεμίσετε όλο το δωμάτιο με χαλιά ούτε τους τοίχους με κάδρα και διάφορα διακοσμητικά, αφήστε το χρώμα να φανεί. Προσπαθείστε να βρείτε αυτή την ισορροπία που θα κάνει το χώρο σας να φαίνεται ευρύχωρο αλλά όχι κρύο και άδειο.

 

# Καθαρές γραμμές

 

Η απλότητα στο σπίτι μας είναι το ελάχιστο που μπορούμε να ζητήσουμε. Ολα πρέπει να είναι λίτα και απέριτα. Στη μίνιμαλ διακόσμηση ταιριάζουν καλύτερα τα μοντέρνα χρήστικα έπιπλα με λυτό σχεδιασμό, επίσης έπιπλα από φυσικό δέρμα και φυσικό ξύλο.Σχέδια γεωμετρικά με χαμηλό συνήθως ύψος που θα κάνουν το χώρο να δείχνει ευρύχωρος και απλός.

 

# Διακοσμητικές λεπτομερειές

 

Το ότι έχουμε επιλέξει ένα αφαιρετικό στύλ διακόσμησης δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να προσθέσουμε στο χώρο κάποια αξεσουάρ, ίσα ίσα που άν γίνουν οι σωστές επιλογές θα κάνουν πραγματικά τη διαφορά.Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε πχ με ένα μεγάλο πίνακα η ένα καθρέυτη παντα σε λυτές ενοείτε γραμμές, που θα δώσουν βάθος και φώς στο χώρο.Μία ενδιαφέρουσα διακοσμητική πινελιά μπορεί να δώσει ένα φυτό ή μία πολύ ωραία γλάστρα, με αρκετή δόση πράσινου στο χώρο.

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές ρωτήστε μας, είμαστε πάντα στη διαθεσή σας.